top of page

όσα δεν ήξερες για το...ερωτηματικό(;)




Το ερωτηματικό για όλους τους ανθρώπους είναι απλά ένα σημείο στίξης... Για κάποιους όμως , που βλέπουν τα πράγματα αλλιώς είναι ένα σύμβολο πάνω στο οποίο θεμελιώθηκε η ανάπτυξη και η πρόοδος της ανθρωπότητας .

Διότι πάνω στα ερωτηματικά Τι Πώς Γιατί, Πότε αναζητήθηκαν οι απαντήσεις που οδήγησαν τον άνθρωπο από το σκοτάδι στο φως , από το φόβο στην ασφάλεια. Εμείς στη Life Awareness γνωρίζουμε βιωματικά ότι το συναίσθημα της ασφάλειας είναι πηγή για κάθε άνθρωπο ευτυχίας γαλήνης και ηρεμίας και ότι ο φόβος η αβεβαιότητα του αύριο είναι πηγές δυστυχίας και ανησυχίας

Η κοινωνία μας καλείται καθημερινά , περισσότερο από ποτέ να ανταπεξέλθει στις συνεχείς προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος ( VUCA) , όπου το μέλλον καθίσταται αβέβαιο , και συνεχώς ξεπροβάλλουν νέοι κίνδυνοι .

Ζούμε σε μία κοινωνία διαχείρισης κινδύνων και έχουμε ευθύνη όλοι μας να βοηθήσουμε τη νέα γενιά να αναπτύξει εκείνες τις δεξιότητες που θα τη βοηθήσει να μπορεί να αναγνωρίζει, να διαχειρίζεται και κατ΄ επέκταση να τους αντιμετωπίζει .


Μια γενιά που θα αποκτήσει κουλτούρα πρόληψης, σχεδιασμού, προγραμματισμού και αντιμετώπισης, που θα έχει ασφαλιστική συνείδηση και θα είναι χρηματοικονομικά ώριμη

Η ασφάλιση γεννά ασφάλεια, είναι πράξη ευθύνης και αγάπης για την προστασία των αγαθών που αγωνιζόμαστε σε όλη τη ζωή μας. Είναι η πιο έξυπνη και αποτελεσματική χρηματοοικονομική ιδέα κοινωνικής συμμαχίας που εφηύρε ποτέ ο άνθρωπος.

Είναι ένα είδος Οικονομικού εμβολίου που το κάνουμε όπως κάθε εμβόλιο προληπτικά για να μη περιέλθουμε ποτέ σε κατάσταση οικονομικής και συναισθηματικής δυσχέρειας και καταστροφής. Είναι πράξη σοφίας πρόνοιας κοινής λογικής και συμφέροντος .

Ακολουθήστε μας λοιπόν, να δώσουμε μαζί τις απαντήσεις στο ΤΙ ,ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ και ΠΟΤΕ που είναι τα ερωτήματα που μπορούν να αλλάξουν την ζωή μας. Γίνε#Lifer




7 views

Recent Posts

See All

VUCA

Komentarze


bottom of page